За информация относно нашите артикули, позвънете на телефон: 0884 531 053

За нас

  • WELLMAN са ризи, подходящи за всеки повод - както ежедневен, така и официален.
  • WELLMAN са ушити в Италия, по инициатива на дългогодишни почитатели на мъжката риза.
  • WELLMAN идват в класически кройки и размери, които преодоляват времето.
  • WELLMAN няма да намерите в обикновените магазини. 
  • WELLMAN са само тук - единствени в България. 

 

wellman about us

Wellman е марка висококачествени ризи, произведени в Италия. Идеята и осъществяването на проекта е резултат от сътрудничеството на две дългогодишно работещи фирми в различни области на търговията. Едната е доставчик на италиански материали за модната индустрия от 1997 година, а другата - повече от 25 години на пазара, с богат опит в електронната търговия. Фактът, че фирмите са утвърдени и добре познати в бранша си, доведе до създаването на специален продукт за ценители - ризи с изключително високо качество на сравнително ниска за този вид производство цена. Това са ризи, които не са предназначени за масовия пазар. Ризи, ушити от такъв плат, с такива довършителни материали (копчета, подлепващо, конци, конструкции) обикновено са на двойни цени, а ако са на известни марки като Louis Vuitton, Gucci, Ralph Lauren и т.н. са от 3 до 5 пъти по-скъпи.

Ние сме почитатели на мъжката риза и знаем много добре какво е усещането да носиш добре подбрана дреха от мек, нежен и галещ памучен плат с перфрктната кройка. Обикновено такава риза е любима на носещия и на него му се иска да я носи всеки ден. Когато имаме късмет да има наш номер и нужните ни кройка и цвят обикновено купуваме 2-3 бройки, ако можем. Обикновено за жалост се налага да направим компромис, защото или няма нашия размер, или цветът не е нашия (винаги липсва бяло и синьо), или кройката не е нашата (ще стяга, или ще е широка на врата или друго), или пък ще е доста скъпа...

С Wellman целим да разрешим тези проблеми и да направим съвършенната риза - за нас и нашите приятели. Искаме винаги (това значи цял живот) всеки желаещ да може да си купи бяла или синя риза от 100% висококачествен памук Double Twill. Независимо от желанията ви ризата да е с класическа италианска яка, разтворена френска яка или яка с копчета  -ние ще я имаме. Независимо дали ви трябва риза с вталена, права или широка кройка и какъв размер е врата ви - ние ще я имаме. Винаги ще можете да си купите отново любимата риза, независимо колко години са минали и как тялото ви се е променило от последния път.

Очакваме ви!